VÅRA STUDIOR

På Danscentrum Syd finns tre studior; en liten studio med trägolv och två stora studior med dansmatta. De är en tillgång för den dagliga träningen och fungerar även som en mötesplats för aktiva inom branschen, vilket möjliggör dialog och kunskapsutbyte. Våra studior är särskilt anpassade för dans med bra golv, värme och ventilation.

Notera att du ska ska använda våra studior behöver kolla att du har ett aktivt fungerande passerkort.

Du som är medlem i Danscentrum Syd kan hyra alla våra studior för att arbeta med egna projekt, till subventionerade priser. Som medlem kan du också hyra våra studior billigt om du vill arrangera kurser och workshops.

Mellanstudion kan med fördel användas för att arrangera visningar. Den har plats för 30 personer och är utrustad med ljus, ljud och 3-fas-ström. Studion kan mörkläggas och det går även bra att stänga av brandlarmet om man använder rök på scen. Juridiska medlemmar kan hyra teknik från teknikpoolen till subventionerade priser och koreografer i residens kan låna denna gratis.

I mån av plats hyr vi även ut studior till externa aktörer med inriktning på rörelserelaterad verksamhet. Tveka inte att kontakta oss.

PRISER FÖR HYRA AV STUDIO 2021

Medlem i Danscentrum Syd:

Stora och Mellanstudion:

50 kr/tim. för produktion/rep/eget arbete.

125 kr/timme för workshop/kurs, inkomstbringande.

Lilla studion:

30 kr/tim. för produktion/rep/eget arbete.

60 kr/tim. workshop/kurs, inkomstbringande.


Ej medlem/Individ:

Lilla studion: 150kr/tim.

Stora studion samt mellanstudion : 250 kr/tim.

Ej medlem/ Organisation

Lilla studion: 300kr/tim.

Stora studion samt mellanstudion :400 kr/tim.

LILLA STUDION

Storlek: 6 x 9 m. Vita väggar. Inga fönster. Ny ljudutrustning sedan 2016. Nyslipat och lackat golv 2017. Ny spegelvägg våren 2019.

MELLANSTUDION

Storlek: 10 x 10,5 m. (cirka 15 dansare). Speglar. Fast ljudutrustning.

STORA STUDION

Storlek: 9 x 12,5 m. Speglar och balettstänger. Piano. Fast ljudutrustning. (cirka 15 dansare). Ny dansmatta Harlequin 2017.