STUDIOS

Studiorna är en tillgång för den dagliga träningen och fungerar även som en mötesplats för aktiva inom branschen vilket möjliggör dialog och kunskapsutbyte. Våra tre studior är särskilt anpassade för dans med bra golv, värme och ventilation.

Du som är medlem i Danscentrum Syd kan hyra alla våra studior för att arbeta med egna projekt, till subventionerade priser. Som medlem kan du också hyra våra studior billigt om du vill arrangera kurser och workshops.

Mellanstudion kan med fördel användas för att arrangera visningar. Den har plats för 30 personer och är utrustad med ljus, ljud och 3-fas-ström. Studion kan mörkläggas och det går även bra att stänga av brandlarmet om man använder rök på scen. Juridiska medlemmar kan hyra teknik från teknikpoolen till subventionerade priser och koreografer i residens kan låna denna gratis.

Vi hyr även ut studior till externa aktörer med inriktning på rörelserelaterad verksamhet, i mån av plats. Tveka inte att kontakta oss.

PRISER FÖR HYRA AV STUDIO

Medlem: 50 kr/tim för stora studion och mellanstudion, workshop/kurs 125 kr/tim. 30 kr/tim för lilla studion, workshop/kurs 60 kr/tim.

Icke medlem: 200 kr/tim för stora studion och mellanstudion samt 100kr/tim för lilla studion.

Lilla studion: 6 x 9 m. Vita väggar. Inga fönster. Ny ljudutrustning sedan 2016. Nyslipat och lackat golv 2017. Ny spegelvägg våren 2019.

Mellanstudion: 10 x 10,5 m. (cirka 15 dansare). Speglar. Fast ljudutrustning.

Stora studion: 9 x 12,5 m. Speglar och balettstänger. Piano. Fast ljudutrustning. (cirka 15 dansare). Ny dansmatta Harlequin 2017.